RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol27.

2023. július 09. - sunthatneversets

orbitculture_2023.jpgFejszaggató lendület, combos riffek, tockos péklapáttal. Szóval ma is kemények leszünk. /Fotó: Orbit Culture, Oscar Dziedziela/

CARNIFEX - Necromanteum

Három hónappal a lemez megjelenése előtt bejelentette annak érkezését a Carnifex. A deathcore nagyágyú Necromanteum név alatt teszi majd közzé az első hallásra igen gyilkos anyagot, melybe először a tonnás súlyú címadó révén tudtok belefülelni.


CRYPTOPSY - In Abeyance

Nem keveset váratta a rajongóit a Cryptopsy, de az biztos, hogy az előzetesként kiadott In Abeyance alapján igen combos lemezzel tér vissza a négyes. A technikás death metalt játszó csapat a már öt éve készülő As Gomorrah Burns-t szeptember 8-án dobja majd be az oroszlánok és az éhes dobhártyák közé, addig tessék azt ízlelgetni a nevezett nótával! 


ORBIT CULTURE - From The Inside

Nagy hírt hozott a villanypostás: az Orbit Culture végre hivatalosan is bejelentette az új album érkezését. Ráadásul nem kell túl sokat várni rá, augusztus közepén már meg is jelenik. Tudják ők is, hogy ez a pár hét is nagyon hosszú tud lenni, ezért egy új dallal és videóval kedveskedtek nekünk.


UNITXTY - ROC SH!T

Fejszaggató lendülettel sodor a hip-hop / hardcore keveréket toló UnityTX. A Roc Sh!t című tétel kiadása nem az egyetlen jó hír a csapat rajongói számára, hiszen ezzel együtt megszellőztették, hogy érkezik a Ferality névre keresztelt nagylemez, melyre tizenegy számot raknak majd fel. 


BETTER LOVERS - Become So Small

Minden különösebb előjel nélkül jelent meg a Better Lovers bemutatkozó EP-je, a God Made Me An Animal. A The Dillinger Escape Plan, Every Time I Die és Fit For An Autopsy tagokat felvonultató csapat négydalos anyagáról eddig a 30 Under 13-t adta ki, most pedig itt a többi szám is, amikből most a Become So Small című tételt mutatjuk meg.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1418161994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum