RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol48.

2023. december 03. - sunthatneversets

406115488_7182907685060746_7228541557369856270_n.jpg

Heti dalmegosztásunkban djentes metalcore, izmos melodeath, keresztény nu metal (?), igazinak tűnő punk és heavy metal legenda szólóban. /Fotó: P.O.D./

BRUCE DICKINSON - Afterglow Of Ragnarok

Bruce Dickinson közzétette új dalának, az Afterglow Of Ragnarok hivatalos videoklipjét. Ryan Mackfall által rendezett rövidfilm Dickinson és Tony Lee képregényén alapul, és Staz Johnson eredeti alkotásait tartalmazza. Az Afterglow Of Ragnarok az első kislemez az IRON MAIDEN énekesének hamarosan megjelenő szólóalbumáról, a The Mandrake Projectről, amely 2024 elején érkezik a BMG kiadó gondozásában. Az énekes 2024 június elsején előadja az új albumát Budapesten is, a Barba Negrában. 


P.O.D. - Afraid To Die (feat Tatiana Shmayluk)

P.O.D. jövő évben hozza ki legújabb anyagát Veritas címmel, amiről a Drop című dalt már megismerhettük. A korábbi dalban a Lamb Of God frontembere Randy szerepelt. Azonban a zenekar most is egy igazi hörgő, nagyágyút szervezett le az új dalához, ami az Afraid To Die címet viseli. A dalban nem más szerepel, mint a méltán népszerű Jinjer zenekar frontasszonya, Tatiana Shmayluk. 


THE CHISEL - F*** Em

Nem éppen csúnya szó mentesen nyitja a következő albumának infóit a The Chisel. A What a Fucking Nightmare című albumról a F*** Em került ki elsőként, talán a három csillagot nem kell magyarázni, mit jelent. A lemez egyébként jövő év elején fog megjelenni, addig a dalhoz készített videóval lehet melegíteni.


ORBIT CULTURE - While We Serve

A svéd melodeath csapat pénteken adta ki a The Forgotten című minialbumot, ami alig három hónappal követi az idei nagylemezüket. Mivel Niklas Karlsson és kollégái azóta szinte folyamatosan turnéztak, úgy sejtjük, a most kiadott három friss dalt is az albummal együtt rögzítették. A The Forgotten dalai hasonlóan tömények és súlyosak, de szerencsére nincs "maradék" érzetük. A While We Serve-höz vizuális körítés is tartozik, ezt mutatjuk meg feljebb.


ALIENIST - Prisoner Of You

Djentes metalcore Ausztráliából. Ez az Alienist, akik most suerződtek az UNFD kiadóhoz. Mindezt egy új single-el ünneplik. A címe Prisoner Of You és igen jófajta.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8218271661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum