RockStation

Crust punk lemezzel támad az Sólstafir énekese - Bemutatkozik a BASTARÐUR

2021. július 21. - theshattered

bastardur-duo-2-rumar-hrodi-geirmundsson-bw.jpgAðalbjörn "Addi" Tryggvasonról, a jövőre a Katatonia társaságában Budapestre látogató Sólstafir énekeséről már jó ideje tudni lehetett, hogy bírja a keményebb muzsikákat, most pedig hangot is adott ennek. A Birgir Jónssonnal közös zenei projektje, a kegyetlen crustot nyomó BASTARÐUR október 29-én adja majd ki a bemutatkozó albumát, a Satan's Loss Of Sont, amiről az első előzetes a Viral Tumor lett. Az irány? Napalm Death, Terrorizer, Motörhead, Disfear...

som635-bastardur-satan_s-loss-of-son-1000x1000px-72dpi-rgb.jpg

1. Viral Tumor (03:37)
2. Neonlight Blitzkrieg (04:20)
3. Satan's Loss of Son (03:21)
4. Burn (03:30)
5. The Whispering Beast (03:41)
6. Black Flag Fools (02:38)
7. Afturhalds Kommatittir (02:53)
8. Rise Up (04:20)

Aðalbjörn Tryggvason: "Négy évvel azután, hogy megírtam az első riffet és két évvel a felvételek fő szakasza után végre örömmel szabadíthatom el ezt a lemezt a heavy metal földjére. Gyerekkori álmom vált valóra azzal hogy készíthettem egy agyig tekert hm-2 pusztító metal albumot. Talán egyesek még azt is állíthatják, hogy ez az én személyes tisztelgésem az Entombed és a Motörhead előtt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5716634134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum