RockStation

Magyarul is megjelenik a Type O Negative legendás frontemberéről szóló könyv

2021. november 02. - sunthatneversets

pete_steele.jpg

A Jeff Wagner által írt Soul on Fire: The Life and Music of Peter Steele című könyvet 2014-ben adták ki az Egyesült Államokban, és azóta több nyelvre is lefordították. Eljött az idő, hogy magyarul is megjelenjen! Az előrendelés (stílszerűen) 2021. november elsején, Halottak napján indult, a tervezett megjelenés pedig 2022. február 14-e, Valentin-nap.

Jeff Wagner amerikai író, a Metal Maniacs magazin hajdani szerkesztője tucatnyi könyv szerzője. Az életrajz magyar kiadása a Fekete Zaj fesztivál támogatásával jelenik meg, és szokásunkhoz híven, aki előrendeli a könyvet, annak a neve felkerül az egyik oldal fejlécébe.

A Soul on Fire átfogó betekintést nyújt az egyik valaha élt legprovokatívabb zenész életébe. Peter Steele, zseniális kreativitásának köszönhetően, a Carnivore vad napjai után, a platinalemezes Type O Negative élén kiérdemelte a gót metálisten titulust.

type-o-negative-borito.jpg

A katolikus iskolában eltöltött napjaitól, a 80-as évek New York-i hardcore világán át, a depresszióval kísért szupersztár státuszig mindent megélő baritonhangú bőgős kitörölhetetlen nyomot hagyott rajongóiban és a popkultúrában. Ez a könyv az ő történetét meséli el, ha már maga nem tehette meg.

“Hiszel az örökkévalóságban? / Én még a holnapban sem hiszek!” – Peter Steele

További infók a könyvről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3416742418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum