RockStation

Fődút - Itt a Mina új videója

2021. november 30. - sunthatneversets

retusaltminazenekari.jpg

Idén február 14-én, stílusosan Valentin-napon jelent meg a nyíregyházi Mina zenekar első nagylemeze, a Kár beléd.

"Még ki sem józanodtunk a lemezmegjelenő buli után, azonnal becsapott egy kulturális és egzisztenciális atombomba: a Covid19. A vírus, ami porig rombolta a könnyű- és komolyzenei szakma cirkuszi sátrát. Jöttek a kijárási tilalmak és a lezárások, mi meg csak hívogattuk egymást, hogy akkor most mi van? Hogyan tudjuk bemutatni a lemezünket ebben a maszkabálban? Sehogy. A kijárási tilalmakat kijátszva új lemez megírásába fogtunk. Nyárra, mire kinyitott az ország, készen lett az új lemezanyag, a Vadgender, aminek megjelenése - szintén a GrundRecords gondozásában - 2022. tavaszára várható."

img-3346.jpg

A Kár beléd három dalából terveztünk klipet forgatni, a Csorog a nyálam klipje még lemezmegjelenés előtt elkészült, forgattunk egy 360 fokos videót a Ne hazudd azt című dalunkra, mely videó kapcsán, nagy örömünkre 360 fokot fordult a zenekar szekere. Szerettünk volna az idén egy újabb videoklipet is készíteni. A közösségi oldalunkon végzett közvéleménykutatást toronymagasan megnyerő Fődút című szerzeményünkre esett a választás. A dal szövege olyan, mint a pszichiáterek által használt Rorschach-teszt: a mondanivaló egyéni értelmezése segít feltérképezni az olvasó személyiségstruktúráját. Ki mit hall bele, ugye? A klip premierrel garantáltan összeporozzuk a közösségi felületeket, csak győzzétek törölgetni!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5816768952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum