RockStation

Már a második dalt mutatta meg Richie Faulkner all-star zenekara

Az Elegant Weapons nagylemeze egy hónap múlva érkezik

2023. április 17. - moravsky_vrabec

elegantweapons.jpg

Tavaly ősszel adtuk hírül, hogy Richie Faulkner, a Judas Priest gitárosa, új zenekart alapított Elegant Weapons néven. Időközben elkészült a bemutatkozó nagylemez is, amiről már a második előzetes dalt hallgathatjuk meg.

A szőke gitáros persze továbbra is a Priest főállású húrtépője, de - amint egy interjúban elmondta - gondolnia kell azokra az időkre is, amikor az a csapat már nem lesz aktív. Az Elegant Weapons tehát nem hobbizenekar, vagy egyszeri projekt, hanem egy hosszú távra tervező, lemezekben és turnékban gondolkodó banda lesz. 

Az első kézzelfogható életjel február végén érkezett tőlük, most pedig itt a második, a Do Or Die képében. A Horns for a Halo címet kapott nagylemez pedig bő egy hónap múlva, május 26-án lesz elérhető. Ha az ember a Judas Priest gitárosa, nem lehet olyan nehéz rangos partnereket találni a fusimunkához sem, ezt Richie példája is igazolja. Dobokon a kolléga Scott Travis, basszuson Rex a Panterából, a mikrofonnál pedig Ronnie "mindenhol IS énekelek" Romero teljesítenek szolgálatot. A régisulis hard rock - heavy metal anyag hangzását Andy Sneap formálta véglegesre, a címben olvasható all-star formáció tehát nem túlzás. Az Elegant Weapons a nyáron már koncertezni is fog, elsősorban fesztiválokon, addig is itt a Do Or Die, valamint a hamarosan érkező album.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4418103696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum