RockStation

RockNuggets Vol106. / Yawning Balch - Volume Two (Heavy Psych Sounds, 2023)

2023. november 07. - KoaX

a1116429043_10.jpg

Azt azért sejteni lehetett, hogyha a stoner koronázatlan királyai összeülnek zenélgetni, jammelni, abból ott lesz valami. Így nem is meglepő, hogy a Yawning Balch idén már a második anyagát hozta ki. Az egykori Fu Manchu és Yawning Man tagokat magába foglaló zenekart már senkinek nem kell bemutatni, de a második adag zenét, igen! Itt a Volume Two.

Röviden és tömören. Bob Balch és a Yawning Manes arcok összeszoktak nagy ritkán jammelni egy kicsit, aminek az lett tavaly év végén az eredménye, hogy a "zenekar" egy live jammelést rögzített, ez volt a Volume One, ami idén év elején jelent meg. Azért a névből lehetett sejteni, hogy van még a fiókban pár riff és dal, ami még nem látott napvilágot, ráadásul azért eléggé kreatív, aktív emberektől származnak. Ha bejött az előző anyag, akkor most sem fogsz csalódni, azonban fontos elmondani, hogy ez is inkább meló mellé, háttér zenének tökéletes. Nem igényel a háromnegyed órányi anyag nagy figyelmet, sokkal inkább abban segít, hogy lerakhasd a hétköznapok terheit. Berakod a lejátszóba és elprüntyög ő magának. Nincs rád szüksége. Igazából olyan, mint egy háttérben meghúzódó segítő barát. Aki nem nyomja a képedbe, hogy mit csinálj csak terelget óvatosan és segít, ha kell. Tökéletes lazítós anyag, amit a korai sötétedés miatt gyakran előfogok venni.

4kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4018251553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum