RockStation

10 elég kuka szupergroup

2013. október 17. - sebiszabi

poprocksupagroup.png

Az elmúlt pár évben gomba módra nőnek ki a földből a különböző bandák ismertebb zenészeiből álló alakulatok, amelyeket jobb szó híján supergroup-nak nevezünk. A Loudwire stábja eljátszott a gondolattal, hogy milyen lenne, ha olyan supergroup-ok jönnének létre, melyek hidat vernének a pop- és a metalzenei világ közé. A hajtás után a komolynak egyáltalán nevezhető lista, természetesen minden a fikció műve.

Maroon 5 Finger Death Punch

Ivan Moody frontember és a zenekar többi tagja között kiéleződnek az ellentétek a zenekar jövőbeli terveinek tekintetében, ezért döntést kell hozni és leigazolják Adam Levine sanzonénekest a Maroon 5-ból, és máris kész a Maroon 5 Finger Death Punch!

One Finger Death Punch

Természetesen Ivan Moody sem vár sokat, és elfoglalja helyét a One Direction-ben, amely ez után One Finger Death Punch néven folytatja útját. Viharként söpör végig új slágerük, a Flipping the Bird.

30 Seconds to Bruno Mars

Jared Leto színészi babérokra tör és elvállalja a Szürke ötven árnyalata főszerepét, így 30STM-nak új énekest kell keresni a közelgő turnéra. Jobb név szóba sem jöhet, mint Bruno Mars. Persze aztán Leto-t kirúgják a filmből, de úgy döntenek, hogy két vokállal mennek neki a világnak. Az eredmény: 30 Seconds to Bruno Mars.

MegaGaga

A Megadeth új utakat keres és így fordul Dave Mustaine a popsztárhoz, Lady Gagahoz, hogy vendégszerepeljen a zenekarban. Az együttműködés oly annyira jól sikerül, hogy azon nyomban átnevezik magukat MegaGaga-ra, noha nagyon durva politikai ellentétek feszülnek Dave és Gaga között.

Dream Bieber

Miután a Dream Theater meghódította már a progresszív metál világ minden szegletét, úgy érzik, hogy itt az idő váltani. Úgy döntenek, hogy a szokásos hangzásnak hátat fordítanak és leigazolják Justin Bieber-t, a szívtiprót. Annak ellnére, hogy a zenekar rajongói sírva üvöltenek a fájdalomtól, a slágerlisták első helyére repíti a hat részből álló The Baby Inside kiadványt.

Ghost T.S.

A pop/country szupersztár Taylor Swift új hipster barátja révén megismeri a svéd Ghost B.C. zenekart, is kijelenti rögtön, hogy Rolling Stone magazinnak, hogy ők az új kedvenc bandája. A Ghost, ügyelve rajongói sokkolására, bejelenti, hogy Taylor Swift csatlakozik a zenekarhoz, és rögtön ki is adnak egy albumot, telis-tele sátáni nótákkal Swift utolsó tíz celeb pasijáról.

Rihannica

Annak ellenére, hogy súlyos kritikai és kereskedelmi fiaskó volt a Lulu-val való együttműködés, mégis úgy dönt a Metallica, hogy az új stúdiólemez megy a lecsóba, azért hogy egy újabb furcsa projektbe fogjanak. A dobos Lars Urlich erőteljes nyomására a bandába érkezik Rihanna, a popdíva. Megszületik a Rihannica, amely egyből a rivális MegaGaga állandó támadásainak célpontjává válik.

iKorna Pop

Miközben a Korn frontembere Jonathan Davis, J-Devil néven DJ-skedik egy klubban, belefut a lány párosba, az Icona Pop-ba, akik az 'I Love It' című számmal megbabonázzák Jon-t, amint meghallja a dubstep-es alapokat. Úgy dönt ebből egy egész albumnyit kell csinálni. A bandatagok rábólintanak az ötletre mindaddig, míg meg nem tudják, hogy iKorna Pop néven tervezi JD az új formációt.

Pink Day

Megannyi pop sláger mellett azért Pink már betette lábát a punk világába, ezt aláírhatjuk. Aztán amikor egy Rancid koncert VIP sátrában együtt lógott a Green Day frontemberével, Billie Joe Armstrong-gal, úgy döntenek, hogy az együttműködésük szinte adja magát, természetesen a banda neve nem lehet más, mint Pink Day!

Katy Perry Farrell Addiction

Az utóbbi idők Jane's Addiction-ös szünetei után Perry Farell úgy határoz, hogy új zenei projektbe fog - Katy Perry-vel. Dave Navarro és John Mayer is kényelmetlenül érzi magát, hogy gitárosként nem jut nekik annyi szerep, mint korábban, így Perry és Katy duóban folytatják tovább. Végül a 2017-es Lollapalooza fővendégeként érkeznek meg az első és egyetlen koncertjükre.

Az ötlet, a képek mind a Loudwire-ről származnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr345578421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Forrófejű Martinez 2013.10.30. 23:02:17

Remélem nem gondolod komolyan, te szerencsétlen hülye, hogy bármennyire is vicces vagy.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum