RockStation

Kirúgta Joey Jordison dobost a Slipknot

2013. december 13. - sunthatneversets

joeyJordison6.jpg

Bár eddig nem volt minden rendben a Slipknot házatáján, végre úgy tűnt, hogy normalizálódik a helyzet és mindenki 2014-re, és egy új Slipknot lemezre fókuszál majd, ami igazság szerint készül is, olyannyira, hogy Jim Root gitáros éppen a Slipknot új dalaira szeretne koncentrálni és emiatt nem vesz részt a Stone Sour január közepén induló amerikai turnéján.

Tegnap azonban egészen váratlanul a zenekar hivatalos oldalán jelentette be, hogy Joey Jordison dobos és a zenekar útjai elváltak egymástól. A csapat egyelőre az okokról nem beszél, a rajongókat azonban nyugtatja, azzal, hogy jövőre új albumot szeretnének mindenképpen kiadni.

A válás már csak azért is meglepő, mert a szinte alapító dobos volta leglelkesebb támogatója, hogy végre új lemez készüljön és korábban a zenekar egyik fő dalszerzőjének számított.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr395689239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökinger · http://napilaci.blog.hu/ 2013.12.13. 10:51:46

nagy hiba volt.. tán a majomparádézó bohóc volt mostantól dobolni? vagy lombardo:)

Meth, Not even once 2013.12.15. 12:48:59

Hát de ezt most miért kellett?
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum