RockStation

Zoomolj rá!!! - part 2.: Prototyper/Ausztria

2015. március 10. - sandroo

10696462_749926618406686_5155135170545239642_n.jpg
Ismét figyelmetekbe ajánlanék egy remek bandát innen a nyugati szomszédságból, konkrétan Bécsből. A következő zenekar egy stoner/sludge/rock zenei vonalon mozgó brigád, a Prototyper. Az energikus, igényes és nem kimondottan sablonos muzsikát játszó négyesre érdemes odafigyelni a jövőben, ráadásul itt egy friss videó is a bandától. Jeah!

Amint azt már a Zoomolj rá első részében kifejtettem, szeretnék olyan kevésbé ismert zenekarokat a figyelmetekbe ajánlani, amelyeknek érdemes esélyt adni, még ha csak egy hallgatás erejéig akkor is megéri rászánni az időt. A mai második részben hasonlóan az elsőhöz, most is egy Ausztriai bandára zoomolunk rá, mert köztudott, hogy náluk is találni király bandákat, zenészeket, mint Falco, vagy legendás Opus.....

Viccet félretéve, itt van nekünk egy 2011-ben alakult, négy tagot számláló banda, amely a keresztségben a Prototyper nevet kapta. A megalakulásuk után egy évvel egy single cuccal jelentkeztek Part of the Game címmel. Íme a dal:

Majd ezután a tavalyi évben jelentették meg Cities című bemutatkozó nagylemezüket limitált, kézzel számozott 12"-es bakelit formájában. Ezt mindenképpen pozitív dolognak tartom. Bakelit Rulez!!! A lemez amúgy kilenc nótát tartalmaz, ráadásul elég jó kis dalokat pakoltak fel a srácok a Cities korongra. Legalábbis szerény véleményem szerint érdemes meghallgatni a lemezt és ezt most meg is tehetitek.

Pár nappal ezelőtt pedig egy official videóval jelentkeztek a bécsi rockerek, amely konkrétan egy koncert videó a Cities albumon található harmadik , a The Switch című remek nótára készült. Esetleg, akik a nyugati határszélhez közel laknak és belefér a büdzséjükbe egy koncert, azoknak pedig egy jó hírrel is szolgálhatok, nevezetesen, hogy április 16.-án, Bécsben, a Viper Room nevű nagyon állat underground klubban durrantanak egy fasza kis bulit a srácok. Engem meggyőzött a banda, mindenképpen figyelemmel kísérem őket a jövőben. Ajánlom te is így járj el, különben levágott lófejjel az ágyadban ébredsz reggel.....

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr607256055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum