RockStation

Jövőre érkezhet az új Fear Factory album!

2016. december 01. - theshattered

fear_factory_2015_1.jpgA 2017 vége felé kerülhet a boltok boltba az új Fear Factory album, mely a tavalyi Genexus folytatása lesz. Cazares elmondása szerint a friss dalcsokornál nem kell majd számítani semmilyen drasztikus változásra, egyszerűen csak úgy tervezik, hogy tökéletesítik az eddig megszokottakat.

"Mostanában otthon leszünk és megcsináljuk az új anyagot. Már benne vagyunk egy ideje a lemezkészítésben, de valószínűleg nem fog kijönni jövő nyár előtt, talán még októberben sem. Nem vagyok teljesen biztos benne."

Jó hír a zenekar fanatikusainak, hogy a két év múlva 20 évessé érő Oboletehez is terveznek majd egy emléktúrát az amerikaiak, de a pontos infók egyelőre nem ismertek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2812014178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum