RockStation

Slayeres Trump-bejegyzés újratöltve: Araya szerint az amerikaiak sértődékeny kisbabák

2017. április 19. - theshattered

0slayer2015_12.jpgMég januárban robbant ki a Slayer környékén egy kisebb lázadás, amikor Tom Araya egy Donald Trumppal közös (nyilván összemontázsolt) képet posztolt a zenekar Instagram fiókjára. A részletekkel most nem húznánk az időt, aki akar, ITT utána tud olvasni. Erre a bejegyzésre tért ki, tért vissza egy interjújában a legendás basszer/énekes, ahol a honfitársait egyenesen lebőgőmasinázta.

"Ez lett Amerikából. Egy rakat ember, akik... Akiknek ha nem tetszik valami, egyből megőrülnek. Azért osztottam meg azt a képet, mert viccesnek gondoltam. Velük még viccelni sem lehet. Nem tudnak magukon röhögni. Nem értik a humort. Egyszerűen hihetetlen, hogy ilyenek lettünk. Egy nemzetnyi sírós kisbaba vagyunk. (nevet)


Valaki elküldte (a képet) a feleségemnek. Megmutatta nekem, én röhögtem rajta. Úgy gondoltam, vicces. És azért gondoltam, hogy az, mert hogy mennyire utálja mindenki Donald Trumpot. Ezért posztoltam ki a képet. Tudtam, hogy lesz, akinek nem fog tetszeni. De mégis kell ilyet csinálni és tudod, miért? Mert a Slayerban vagyok! (nevet) És ha a Slayerben vagy, néha csinálsz olyan dolgokat, amivel kiakasztod az embereket.

Egyáltalán nem támogatom Trumpot. Nem szavaztam sem Trumpra, sem Hillaryre. Ez a két ember áll a legtávolabb attól... hát, azoktól, akikre szavazék. Megdöbbentettek a visszajelzések és az emberek reakciói. De jó móka volt. Az egész arról szólt volna, hogy az embereket megröhögtessem, mert szerintem vicces volt. Meg arról, hogy kiakasszak másokat. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi Slayer rajongót fogok kiborítani."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9512435347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum