RockStation

Botrányt okozott a Slayer Trump-bejegyzése, Araya nem kér bocsánatot

2017. január 26. - theshattered

slayer-2015_1.jpgNem kis felháborodást váltott ki a Slayer egyik Instagram bejegyzése, melyen a zenekar (még Lombardos és Hannemanos felállása) látható, előttük az ördögvillázó Donald Trumppal. Nyilván kaptak hideget-meleget a ráadásul nem is zenekari közmegegyezéssel kikerült képért, melyre az azt kirakó, egyébként jópofa poénnak tartó Tom Araya el is küldte az ellenzőket egy melegebb éghajlatra.


A "lázadó" kommentelőket Araya egyszerűen "lehópihézte", ami az angol szlengben egyébként a hiperszenzitív, mások véleményét el nem fogadó emberekre szokták mondani, de meg sem kísérelte megmagyarázni a bizonyítványát, az egészet letudta azzal, hogy a képpel sikerült elérnie, amit tervezett: kiakasztani néhány embert. Mint tudjuk, a negatív reklám is reklám...

"Ahogy Tom is megerősítette, ez az ő bejegyzése volt, nem egy olyan, amihez a zenekar is hozzájárult volna, nem tartozik a Slayer közösségi oldalaira." - nyilatkozta a zenekar - "Mindannyiunknak megvan a személyes véleménye, néhányunkét már hallhattátok is korábban, de a Slayer sosem támogatotta egyik pártot, vagy jelöltet sem és ez a jövőben is így fog maradni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1012156807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum