RockStation

Egy hegynyi jósággal ajándékozta meg kirabolt rajongóját Ozzy és Zakk Wylde

2018. március 02. - theshattered

ozzy-osbourne-zakk-wylde.jpgEgy tonna ajándékkal halmozta el az autóját, benne pedig egy rakat lemezét elveszítő Josh Cookot Ozzy és Zakk Wylde. A pizzafutárként dolgozó amcsi srácnak az otthona mellől, munkaidőben lopták el a később megkerülő kocsiját, viszont a benne lévő rakatnyi CD-t egy Black Label Society album kivételével mind elvitték. A srác híre (Wylde fia révén) eljutott Zakk Wyldehoz és persze - mivel már újra együtt zenélnek -, így Ozzy Osbourne-hoz is, akik egy dicséretre méltó csomaggal ajándékozták meg a pórul járt srácot.

A pakkban többek között egy csomó BLS merch (CD, vinyl, póló) és egy teljes Ozzy diszkográfia (és még egyéb kincsek) voltak megtalálhatók, mondhatni, lett némi öröm az ürömben, Cook csak ennyit tudott hozzátenni a történtekhez: "Ezek a srácok azt sem tudják, ki vagyok. De boldoggá tettek ezzel a csomó cuccal. Hihetetlen!"

josh-cook.png

josh-cook1.png

ozzy-osbourne.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9013709470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum