RockStation

Eredetileg Jimmy Page is szerepelt volna Ozzy új albumán

2022. augusztus 22. - moravsky_vrabec

ozzy_2022_1.jpg

A nemsokára érkező új Ozzy lemez igazi sztárparádé lesz, olyan vendéglistával, hogy felsorolni is lehetetlen. A napokban kiderült, hogy akár hosszabb is lehetett volna a lista.

A szeptember 9-én érkező Patient Number 9 felvezetése kapcsán több interjút is adott a mester, és egy alkalommal elmondta, hogy Jimmy Page-et, a Led Zeppelin legendás gitárosát is meghívta, hogy szólózzon az egyik dalban, de nem érkezett visszajelzés. 

Nem is tudom, játszik-e még egyáltalán, de arra gondoltam, Eric Clapton, Jeff Beck és Jimmy Page személyében a bolygó legjobb gitárosai játszhatnának a lemezemen. De Jimmy sosem jelzett vissza, talán elhagyta a telefonját, vagy ilyesmi. 

Talán nem mindenki számára ismert, hogy azon túl, hogy a fenti gitárosok saját jogon is legendák, mindhárman játszottak a The Yardbirds-ben annak idején. Persze Ozzy így sem panaszkodhat, hiszen Zakk Wylde, Mike McCready és Tony Iommi is elfogadták a meghívást, és a többi hangszeresről még nem is beszéltünk. Ha kicsit lejjebb hajtotok, ott figyel a borító, a dallista, és behúztuk a két eddig kiadott előzetes dalt is. 

ozzypatientno9.jpg

1. "Immortal" (feat. Mike McCready)
2. "Patient Number 9" (feat. Jeff Beck)
3. "Parasite" (feat. Zakk Wylde)
4. "No Escape From Now" (feat. Tony Iommi)
5. "One of Those Days" (feat. Eric Clapton)
6. "A Thousand Shades" (feat. Jeff Beck)
7. "Mr. Darkness" (feat. Zakk Wylde)
8. "Nothing Feels Right" (feat. Zakk Wylde)
9. "Evil Shuffle" (feat. Zakk Wylde)
10. "Degradation Rules" (feat. Tony Iommi)
11. "Dead and Gone"
12. "God Only Knows"
13. "DARKSIDE BLUES"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6617911017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum