RockStation

Nothing Feels Right - Itt van Ozzy Osbourne új dala

2022. szeptember 06. - sunthatneversets

ozzy_2022_1.PNGE hét pénteken érkezik Ozzy Osbourne új albuma, a Patient Number 9. A metallegenda rengeteg nagy nevet állított csatasorba az új albumon. /Fotó: Ross Halfin/

Az Ordinary Man utódjára olyan arcokat jelentett be a korábbiakban, mint Chad Smith, Rob Trujillo, Duff McKagan, Tony Iommi, Eric Clapton, vagy a nemrég elhunyt Taylor Hawkins, viszont az öreg később is képes volt emelni a tétet: mint kiderült, a Pearl Jam gitárosa, Mike McCready és Josh Homme, Jeff Beck és Zall Wylde is ott lesz az anyagon. A címadó tételt és a volt Black Sabbath-os zenésztárs Tony Iommival közös Degradation Rules-t korábban mér megmutattuk, most pedig alább itt a Nothing Feels Right, melyben szintén egy volt zenésztárs, Zakk Wylde penget. 

ozzypatientno9.jpg  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2317924913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum