RockStation

A Wacken Open Air is az AWS-re szavaz az Eurovízión!

2018. május 09. - theshattered

aws_2017.jpgA német metál és rockfesztivál nemrég megkereste az AWS-t, hogy szeretnék segíteni őket az Eurovíziós elődöntőn, így több mint 1 milliós facebook oldalukon egy videós bejelentkezést osztottak meg a srácoktól, melyben szavazásra buzdítják a metálrajongókat, a #woa4aws #vote4metal hashtagek használatával.

Óriási örömmel vettük a német fesztivál váratlanul jött megkeresését, hogy támogatnának minket az Eurovízión. Boldogok vagyunk, hogy ők is érdeklődnek irántunk, és nagyon reméljük, hogy a külön nekünk kitalált hashtaggel minél több metál rajongót meg tudunk közösen szólítani, hogy szavazzanak ránk a versenyen!” - mesélte Brucker Bence a lehetőségről.

 

A mai napon zajlik le a főpróba, melyen a pontszámok felét már a szakmai zsűri ítélete adja, míg a másik felét a közönség szavazatai alapján kapják a srácok a holnapi élő show alapján, amit 21:00 órakor közvetít élőben a Duna TV.

Az utolsó próbákon már túl vagyunk, és szerencsére volt pár napunk pihenni is, így teljesen felkészülten tudunk színpadra állni élesben. Mindent beleadunk, amit csak tudunk, és mostanra úgy érezzük, teljesen összeállt a produkció a színpadon. Izgatottan várjuk, hogy megmérettessük magunkat a versenyen.” - összegezte Siklósi Örs a lisszaboni állapotokat.

#woa4aws #vote4metal

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8613902596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum