RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.37

2018. szeptember 16. - sunthatneversets

bloodbath_2018.jpg

Eheti dalmegosztásunk is elég változatosra sikerült. Lesz itt minden, mint a búcsúban. Holland szimfonikus metal után angol retro/psych/doom rock következik, majd a dögszagú halál vadászik le mindenkit. Lesz még jobbfajta metalcore, sőt még Lemmy is feltámad egy kis időre.

WITHIN TEMPTATION - The Reckoning


Idén nem csak koncertet, hanem még új nagylemezt is kapunk a Within Temptationtől. Két nappal a buli után, december 14-én jön majd a Resist című album, melyről The Reckoning címmel itt az első előzetes is. A dalban a Papa Roach frontembere Jacoby Shaddix vendégeskedik. 


UNCLE ACID & THE DEADBEATS - Stranger Tonight


Új nótát pattintott ki a köznépnek az Uncle Acid & The Deadbeats is. A cambridge-i négyes új lemeze Wasteland címmel érkezik október 12-én, melyről fentebb a Stranger Tonight hallgatható meg.


BLOODBATH - Bloodicide


Kiadta az első dalt, a Bloodicide-ot az új albumáról a Bloodbath. A Jeff Walker (Carcass), Karl Willetts (Bolt Thrower) és John Walker (Cancer) vendégszereplésével felvett tétel az október 26-án megjelenő The Arrow Of Satan Is Drawn című albumon lesz fellelhető és hát... Dögszagú zenét ígértek, ez valóban, kegyetlenül az lett! 


ARCHITECTS - Hereafter


November 9-én adja ki az Architects a legújabb dalcsokrát, a Holy Hellt, mely az első hangzóanyag lesz tőlük Tom Searle gitáros halála óta. Erről egy klippel is megturbózott dalt, a Hereaftert fentebb meg is hallgathatjátok. 


LEADER OF DOWN - Paradise Turned Into Dust feat. Lemmy


Lemmy 2015-ös halála óta több dal is elérhető lett, melyben ilyen-olyan formában részt vett az öreg. Természetesen nagyrészük a halála előtt nem sokkal rögzített téma, egyik ilyen Würzelék egyik dala, a Paradise Turned Into Dust, mely a Leader Of Down debütlemezén fog helyet kapni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3014242615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum