RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol49.

2023. december 10. - sunthatneversets

architects-2024.pngHeti dalmegosztásunkban metalcore-ból a mainstreambe igyekvők, gyomorszagú death metal, izommetal és punk rock állócsillagok. /Fotó: Architects/

WHILE SHE SLEEP - Down feat. Alex Taylor

Down címen friss dal érkezett a While She Sleeps kezei közül, ráadásul a zenekar mellé a dalban a Malevolence énekese, Alex Taylor szállt be egy tiszteletkörre. A nóta a zenekar Self Hell című nagylemezén fog megjelenni, amit március 29-én terveznek kiadni. 


GREEN DAY - Dilemma

Már a harmadik számot mutatta meg a Green Day a soron következő nagylemezéről, a január 19-én megjelenő Saviors-ről. A nóta a Dilemma címet kapta, a két korábban bemutatott nótához hasonlóan ez is egy klippel kezdte meg a karrierjét.


AUSTRIAN DEATH MACHINE - Don't Be Lazy

Talán már hallottátok: új lemezre készül Tim Lambesis lökött thrash zenekara, az Arnold Schwarzenegger-mániás Austrian Death Machine. A most tényleges bandaként üzemelő lükesereg a konditermes állatságokat felvonultató Don't Be Lazy videójában nem spórol se a hülye humorral, se az izommal, ráadásul egy kimondottan nem tunya testalkatú vendég, Craig Golias vendégeskedik benne. 


ARCHITECTS - Seeing Red

Új dallal promózza meg a hamarosan kezdődő USA-turnéját az Architects. A szokásosan súlyos Seeing Red az egyik utolsó olyan daluk, amit Josh Middletonnal vettek fel, aki a saját zenekara, a Sylosis miatt hagyta ott a metalcore nagyágyúkat.


XIBALBA - The Place Of Fear

4 számos meglepetés EP-t adott ki a death metalban utazó Xibalba. Mondjuk ideje volt már, hiszen nagylemezzel 2020-ban jelentkeztek utoljára. 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2718276879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum