RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol43.

2022. október 23. - sunthatneversets

aborted_2022.pngHeti dalmegosztásunkban a gyomorból elhörgött szólamoktól a gyönyörű melódiákig terjed a skála. De tényleg! /Fotó: Aborted/

FRANK CARTER & THE RATTLESNAKES - The Drugs

Friss nótát mutatott a novemberben Európa-turnéra induló Frank Carter & The Rattlesnakes. A zenekar a The Drugs című tételt Jamie T-vel vette fel, a videó az alábbiakban nézhető meg. A nevezett turné hazánkat sajnos nem érinti, hozzánk legközelebb Bécsben lesznek láthatók. 


ABORTED - Infinite Terror

Az Aborted nem az a zenekar, amitől akusztikus balladákat várunk, de ez így van helyén. Ez a helyzet most sem változik, az Infinite Terror pont olyan, mint a címe. Az agyrobbantó nótához videó is jár, mutatjuk, milyen lett a gyilok kombó! 


CHELSEA GRIN - Forever Bloom feat. Trevor Strnad

Bemutatta az új nagylemezre, a dupla korongos Suffer In Hell, Suffer In Heaven legfrissebb dalát a Chelsea Grin. A deathcore nagyágyú a nemrégiben elhunyt The Black Dahlia Murder énekessel, Trevor Strnaddel közös dalát mutatta be, ez a Forever Bloom.


ARCHITECTS - Burn Down My House

The classic symptoms of a broken spirit címmel megjelent az Architects új albuma. A teljes albumot ITT kínáljuk meghallgatásra. Erről a Burn Down My House című tételt ragadtuk ki.


RIVERSIDE  - I'm Done With You

Bemutatta a következő, már jó ideje ígért nagylemezének részleteit a Riverside. A lengyel proggerek az ID.Entity címet adták a hétdalos korongnak, mely mind olyan, a nyolcadik sorlemez lesz a kezeik közül. A bejelentés mellé egy friss dal is jött, ez az I'm Done With You című tétel.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8517959962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum