RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol34.

2020. augusztus 23. - sunthatneversets

deftones2020press_copy.jpg

Heti dalválogatásunkban Dörmögő Dömötör, kultikus amerikaiak, post metal, egy kis extrém, valamint grind nagyapák goth rockban.

NAPALM DEATH - Amoral

Talán kicsit váratlan dallal folytatja a szeptember 18-án megjelenő Throes of Joy in the Jaws of Defeatism című albumának a promócióját a Napalm Death. Az Amoral ugyanis, ha nem éppen Barney apánk hallatná benne a hangját, hanem valami mélyebb énekhangú északi félisten, akár valami kísérleti északi goth metal is lehetne. De zavar ez bárkit is?


DEFTONES - Ohms

Végre kiadta az első promós dalát a Deftones. Az - ahogy már ismert - szeptember 25-én megjelenő Ohms című korongról a címadó (egyben záró)dal lett az első szám, amit megismerhet a nagyközönség, ehhez egy szokásosan fura videó is készült. 


CARCASS - The Living Dead At The Manchester Morgue

Négyszámos EP-t szabadít a világra a Carcass. A britek a Despicable címet adták a korábban kiadott Under The Scalpel Blade című szám mellett három friss számot rejtő csomagnak, melyről a The Living Dead At The Manchester Morgue-ot találták méltónak az ízelítő szerepére. A korábban beígért nagylemezről, a járványhelyzet miatt elhalasztott Torn Arteriesről egyelőre nincs hír. 


EN MINOR - Mausoleums

Kiadta legújabb (egyébként második) felvételét az En Minor. A Phil Anselmo által vezetett, leginkább a sötét folk és az akuszikus pszichedelia határán ingázó csapat When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out címen adja majd ki a bemutatkozó nagylemezét, erről került ki klipes, lemezelőzetes számnak a Mausoleums.


THE OCEAN - Oligocene

Szeptember 25-én fog megjelenni a The Ocean legújabb nagylemeze, a 2018-as nagylemezük folytatását tartalmazó Phanerozoic II: Mesozoic | Cenozoic. A földtörténeti korokat megzenésítő alkotás az elődjével ellentétben egy progresszívebb éllel veszi majd be a hallójáratokat, erről a muzikális diverzitás jegyében a borús szintikre épülő, nyomasztó videót kapott Oligocene lett a következő ízelítő.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr816171902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum