RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol.17

2021. április 25. - sunthatneversets

unnamed_29.jpgHeti dalmegosztásunkban becsúszás páros lábbal, takonytörlés és irdatlan maflások. Mindez természetesen csakis jó értelemben. /Fotó: Drug Church/

NEW FRIEND REQUEST - New Horizon

Páros lábbal rúgta be az ajtót az immár 5 tagú New Friend Request. A csapat egy angol különleges angol nyelvű EP-vel lepi meg rajongóit a harmadik nagylemez előtt. Ennek címadója New Horizon címmel debütált pénteken.


DRUG CHURCH - Tawny

Új négyszámos EP-vel jelentkezik a Drug Church. A punk/rock/stoner brigád a június 25-én megjelenő Tawny című lemez címadóját tette közzé mindenki nagy örömére. 


VATICAN - Fractured God

A tengerentúlon nagyot megy a savannah-i Vatican, akik most új mini-EP-vel jelentkeztek. A sokféle durva stílust vegyítő csapat az EP-ről a Fractured God című durvulatra készítette egy videóklipet.


THE DEVIL WEARS PRADA - Termination

Tizenegy évvel a Zombie EP után újra felvette az élőhalottakkal telített világvége fonalat a The Devil Wears Prada. A csapat a Termination című dallal mutatja meg, hogyan is gondolták ezt az egészet, ha pedig megjött az étvágy (remélhetőleg nem az emberi húsra), a ZII május 21-én jelenik meg. 


BEARTOOTH - Hell Of It

Már a harmadik előzetes dalánál jár a Beartooth soron következő albuma, a Below. A kéthetes kiadási ütemet tartva most a Hell Of It mutatta meg magát, ami mint mindig, hozza az elvárt lendületet. A teljes megjelenése június 25-re várható. Ott a play gomb, tessék indítani a dalt! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5916511422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum