RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol13.

2024. március 31. - sunthatneversets

seeyouspacecowboy-2024-e1710677514198.pngHeti dalmegosztásunkban desert rock, eklektikusság, tufa riffek, némi legebés és a 90-es évek metalcore-ja. /Fotó: Seeyouspacecowboy/

FU MANCHU - Hands Of The Zodiac

Fu Manchu a semmiből jelentette be, hogy június14-én új albummal rukkolnak elő. A zenekar az új The Return Of Tomorrow albummal hat éves csendjét töri meg, Hands Of The Zodiac címmel pedig itt az első dal a lemezről.


WHORES. - Death Of A Stuntman

Újabb számot ejtett el a Whores a hamarosan megjelenő új anyagáról, a Warról. A legfrissebb arcontörlés a Death Of A Stuntman címet viseli és bizony megvan benne a sodrás, akárhonnan nézzük.


SEEYOUSPACECOWBOY - To The Dance Floor For Shelter (feat. Courtney LaPlante)

Hangulatos dallal jelentkezett a Seeyouspacecowboy. A lassú, zongorás felvezetővel induló, aztán csak belendülő To The Dance Floor For Shelter-ben ráadásul vendég is hallható, aki nem más, mint a Spiritbox énekesnője, Courtney LaPlante.


FOREIGN HANDS - God Under Fingernails

Az ezredfordulós metalcore hívei dörzsölhetik a tenyerüket ugyanis több kislemez után érkezik a kipróbált arcokat felvonultató Foreign Hands első nagylemeze  What’s Left Unsaid címmel. Erről mutatunk most egy bomba dalt, a God Under Fingernails képében.


A PERFECT CIRCLE - Kindred

Maynard James Keenan 60. szülinapját megünneplendő, közös split EP-t ad ki az A Perfect Circle, a Primus és a Puscifer. A három zenekar ráadásul közös turnéra is indul, ahol ezek a dalok is elhangzanak majd. A Sessanta E.P.P.P. elnevezésű anyagon az A Perfect Circle "Kindred", a Puscifer "No Angel" és a Primus "Pablo's Hippos" című dala hallható, mi most az APC új dalát mutatjuk meg róla.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2518366655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum