RockStation

Melodeath magas fokon - így hasít élőben az Orbit Culture

2023. május 28. - moravsky_vrabec

orbit-culture-1.png

Minden jel szerint késik az Orbit Culture új albuma, az eredetileg tavaszra tervezett Descent. Hogy könnyebben elviseljük a várakozást, megmutatták a North Star of Nija koncertvideóját.

Az Orbit Culture legutóbbi lemeze, a Nija a covid-időszak közepén érkezett, és jó sokat kellett várni, mire végre élőben is bemutathatták. Azóta több komolyabb turnén is részt vettek előzenekarként, és volt már néhány önálló fellépésük is. Jelenleg az Avatar társaságában játszanak az államokban, de már egy brit kör is le van kötve a nyár végére a Trivium előtt. A mai hír apropója egy koncertfelvétel, ami tavaly ősszel, az In Flames-szel közös turnén készült Göteborgban. A kiválasztott dal a zenekar talán legerősebbje, a North Star of Nija. Zúzásra felkészül, kattint, zúz! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7418133636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum