RockStation

Új videóval együtt érkezett az Orbit Culture albuma

A Descent már teljes egészében meghallgatható

2023. augusztus 19. - moravsky_vrabec

orbitculture_band2023_2.jpg

A svéd csapat negyedik nagylemezével tovább tágítja a dallamos death metal műfaj amúgy sem szűk határait. A Descent albumon mindenből egy kicsivel több található, mint elődjén. 

Niklas Karlsson és zenésztársai eddig két előzetes dalt és videót mutattak meg, a harmadikat pedig a megjelenés napjára időzítették. Ezúttal a címadó került sorra, ami elég súlyos témát jár körbe: azt az érzést, amikor a saját megszállottságunk, a beteges vágyaink miatt kialakuló önutálattól képtelenek vagyunk megszabadulni. A Descent videóját már mutatjuk is, ha pedig kedvet kaptál a teljes nagylemezhez, alatta azt is megtalálod. Mi már meghallgattuk, kritikánkat IDE kattintva olvashatod. A zenekar nemsokára egy rövid angliai turnén vesz részt a Trivium vendégeként, de reméljük, hamarosan felénk is tesznek egy kanyart. 

És a teljes lemez:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8618196239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum