RockStation

Amire már régóta vártunk: jön az új Orbit Culture lemez

Új dal és videó is érkezett

2023. július 08. - moravsky_vrabec

orbitculture_2023.jpg

Nagy hírt hozott a villanypostás: az Orbit Culture végre hivatalosan is bejelentette az új album érkezését. Ráadásul nem kell túl sokat várni rá, augusztus közepén már meg is jelenik. Tudják ők is, hogy ez a pár hét is nagyon hosszú tud lenni, ezért egy új dallal és videóval kedveskedtek nekünk. Részletek a TOVÁBB után.

A svéd dallamos death metal csapat számára a 2020-as Nija nagylemez hozta meg az áttörést, legalábbis az underground keretein belül. Miután elcsitult a világjárvány, végre élőben is bemutatkozhattak a közönségnek. Az In Flames társaságában egy amerikai és egy európai turnét is lenyomtak, de nem maradtak ki a fesztiválok sem. Kora ősszel a Trivium és a Bleed From Within előtt játszanak majd az Egyesült Királyságban, de ami még ennél is fontosabb: oda már frisslemezes zenekarként érkeznek. 

Ha jól számoljuk, az augusztus 18-án érkező Descent már az ötödik Orbit Culture album lesz, és elődeihez hasonlóan ez is 10 dalt tartalmaz majd. Ezek közül másodikként most a From the Inside című monstrum mutatta meg magát, amit a borító és a dallista társaságában ezúttal közkinccsé teszünk. Jó lesz, vagy jó lesz? 

Orbit Culture - Descent dallista 

1. Descending
2. Black Mountain
3. Sorrower   
4. From The Inside   
5. Vultures Of North   
6. Alienated   
7. The Aisle Of Fire   
8. Undercity   
9. Descent   
10. Through Time

orbitculture_descent.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4718162350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum