RockStation

Váratlan meglepetés: három új Orbit Culture dal érkezett

2023. december 02. - moravsky_vrabec

orbitculture_2023.jpg

A svéd melodeath csapat pénteken adta ki a The Forgotten című minialbumot, ami alig három hónappal követi az idei nagylemezüket.

Még a nyáron jelent meg az Orbit Culture eddigi legfrissebb kiadványa, a Descent, amivel jó eséllyel pályázhatnak a rockmagazinok év végi listáira. Mivel Niklas Karlsson és kollégái azóta szinte folyamatosan turnéztak, úgy sejtjük, a most kiadott három friss dalt is az albummal együtt rögzítették. A The Forgotten dalai hasonlóan tömények és súlyosak, de szerencsére nincs "maradék" érzetük. A While We Serve-höz vizuális körítés is tartozik, már mutatjuk is, lejjebb a rövid dallista és a borító is megtalálható. Az Orbit Culture jövő év elején Amerikában turnézik a Machine Head és a Fear Factory társaságában. 

Orbit Culture - The Forgotten dallista 

1. While We Serve
2. The Upheaval
3. Sound of the Bell 

orbitc_2023ep.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8318271831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum