RockStation

Rövid, de velős - Megadeth, DevilDriver, 3 Inches Of Blood PECSA, 2010.06.20., képes beszámoló

2010. június 25. - sunthatneversets

Frogfoot a Megadeth Sonisphere Festival-on nyújtott produkciója láttán annyira belelkesült, hogy Csehországból nem haza hanem a Petőfi Csarnok felé vette az irányt.

Miután a Megadeth befejezte a Sonisphere-en úgy éreztem még simán elnézném-hallgatnám őket legalább még egy órát. Ekkor kezdett el motoszkálni a fejemben, hogy vasárnap mégegyszer meg kellene nézni őket, mert jó egy fesztiválkoncert és megvan a hangulata, de egészen más, amikor szinte testközelből láthatom a zenekart.

3 Inches Of Blood @ Budapest, PeCsa 2010.06.20.

 

Az előzenekarokra most nagyon nem térnék ki a 3 Inches Of Blood tetszett ('80-as évek zenéi ihlette metal, nem meglepő, hogy bejött, ezeken nőttem fel), a DevilDriver kevésbé, nem miattuk voltam ott.

 

DevilDriver @ Budapest, PeCsa 2010.06.20.

 

A Megadeth Budapesten is hozta a formáját, a közönség is nagyon jó volt, hátul is kívülről fújták a dalszövegeket és végigénekelték a nótákat. Csak a koncert rövidsége lepett meg. A Sonisphere-en világos, hogy szigorú időhatárok voltak, de itt azért belefért volna egy bővített program és egy kis ráadás, különösen, hogy ilyen lelkes volt a közönség.

 

Megadeth @ Budapest, PeCsa 2010.06.20.

 Fotók: FrogFoot®

Remélem a zenészek is érezték ezt és nem kell újabb 9 évet várni míg ismét láthatjuk őket. A koncert és a hazaút után már teljesen végem volt,de megérte!

Setlist:

1. Holy Wars... The Punishment Due
2. Hangar 18
3. Headcrusher
4. In My Darkest Hour
5. Skin O' My Teeth
6. Five Magics
7. Poison Was The Cure
8. Hook In Mouth
9. Tornado Of Souls
10. Trust
11. A Tout Le Monde
12. Sweating Bullets
13. Symphony Of Destruction
14. Peace Sells

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr162107608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum