RockStation

Ozzy magára gyújtotta a konyhát

2013. augusztus 31. - sunthatneversets

Ozzy Budapest 5.jpg

Januárban már egyszer kilátogattak a kaliforniai tűzoltók Ozzy házához, ahol a nappali gyulladt ki. Akkor Ozzy felesége Sharon nem oltott el egy gyertyát. Augusztus 27-én ismét sikeresen lángra lobbant Ozzy los angelesi otthona, ezúttal azonban Ozzy volt a ludas.

Történt ugyanis, hogy Ozzy úgy döntött, hogy bacon-ös szendvicset készít. Igaz, hogy pár évvel ezelőtt egy reklámfilmben a mester mutatott némi tehetséget a konyhai munkához, azonban a valóságban mégsem ekkora konyhatündér, ugyanis a bacon-ös szendvics készítés olyan jól sikerült, hogy lángra lobbant a konyha és ki kellett hívni a tűzoltókat. Ozzy a balesetben nem sérült meg, így a Black Sabbath folytatja észak-amerikai turnéját. (Fotó: Réti Zsolt)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr955485748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum