RockStation

Megsérült az Ed Force One!

2016. március 12. - theshattered

ef1.jpgNem indul fényesen az nem olyan régen beújított Ed Force One karrierje. Az Iron Maiden Boeing 747-es márkájú turnérepülője éppen a santiagoi Arturo Merino Benitez reptéren indult volna felvenni némi kerozint, miközben történt a baleset. A zenekar a következőket írta ki a Facebookra a mellékelt fotókkal egyetemben:

"Ma reggel az Ed Force One-t újratankolás miatt egy vontatókocsira kötötték, hogy a Cordobába tartó, Andok feletti utat meg tudjuk tenni. Mozgatás közben a kormányszeg, ami annak a szerkezetnek a része, amely a vontatókocsit és a repülőt kötötte össze, valószínűleg kiesett. Emiatt kanyarodás közben a repülőnek nem volt kormányzása és olyan súlyosan nekiütközött a vontatónak, hogy a futómű és két hajtómű mellett a kocsi kétfős személyzete is megsérült. A két személyt kórházba szállították. Természetesen reméljük, hogy minél hamarabb teljesen felépülnek, figyelni fogjuk az állapotukat. A repülőmérnökök már a helyszínen vannak, hogy felmérjék a kárt, de az előzetes beszámolójuk alapján a hajtóművek olyan komoly sérülést szenvedtek, ami hosszadalmas javítást fog igényelni. Lehetséges, hogy két új hajtóművet kell majd hozzá szerezni.

ef11.jpgÉppen egyeztetéseket folytatunk, hogy el tudjunk a jutni a holnapi cordobai bulira a zenekarral, a stábbal és a felszereléssel együtt. Szerencsére a 20 tonnányi színpadi felszerelés nem volt az EF1-en, amikor a baleset történt. Annak ellenére, hogy a gyönyörű repülőnkkel ez a tragédia megtörtént, nem tervezzük, hogy bármilyen kihatása legyen a turnéprogramra, beleértve a következő két koncertet is Cordobában és Buenos Airesben. Reméljük, hogy a közeljövőben sikerül találni egy új Ed Force One-t hogy folytatni tudjuk a turnét. Ha bármilyen további információt megtudunk, azonnal értesítünk titeket, szóval figyeljétek a közösségi oldalainkat a hivatalos hírekért.

ef12.jpgHogy jó hírrel fejezzük be, a chilei látogatásunk hatalmas siker volt. 58 000 rajongó jött el a koncertre és ahogy mindig, úgy most is egyszerűen ragyogó volt a Stadium Nacionalban játszani tegnap este. Szeretünk titeket, srácok!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr188470364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2016.03.15. 01:23:17

Egyszer jó lenne ezen utazni haza.Simán lehetne a flight666 nevű járat.Gondolom, "picit" kényelmesebb lehet, meg nagyobb a lábtér, mint a köcsög Wiccer gépein...
:D

theshattered 2016.03.15. 08:03:19

@geegee: nincs benne semmi bántó szerintem :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum