RockStation

Rock Nuggets Vol18. / Witchthroat Serpent - Trove Of Oddities At The Devil's Driveway (2023)

Mocskos stoner/doom cucc

2023. február 07. - KoaX

hps255_witchthroatserpent-troveofodditiesatthedevil_sdriveway_72dpi_1440px_rgb_web.jpg

Imádom, amikor a különböző kiadók küldik nekünk a promo anyagokat és találok valami olyat, ami abban a pillanatban nagyon elkap. Így volt ez a francia Witchthroat Serpent anyagával is, akik nem félnek a múltba révedni. A Trove Of Oddities At The Devil's Driveway a stoner/doom metal szerelmeseinek egyik alapvetése is lehet a jövőben.

Bírom a mocskos stoner-doom cuccokat mert igazából mindegyik ugyanarra a sémára épül, de ha valami igazán jó, akkor valamiben mégis eltér a többitől. A francia négyes új anyaga ezt megerősíti, illetve meg is cáfolja egy személyben. Tipikus lassú Saint Vitus hangulat jó adag Electric Wizard életérzéssel, mindezt úgy, hogy az ének itt azért még el is viselhető, nem úgy, mint Jus Oborn egy-két megmozdulása. Azért az énekre ide is kellett egy jó adag visszhang, hogy élvezhető legyen, de ezeknek a stílusú zenekaroknak többségénél ez már egy alapvetés. Az új anyag, hosszú, de nagyon nem rövid! Összesen hat dalt tartalmazz a Trove Of Oddities At The Devil's Driveway és a dalok hossza általában öt perc körül mozog, egyetlen egy kivétellel.  Amennyiben bírod a klasszikus doom hangzást, a fuzz pedált, a wah pedál használatát akkor ez az album tuti tetszeni fog. Semmi extraság, csak az, amire tényleg számíthatunk, viszont abban meg nem csalódunk!

4kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1118038924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum