RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol16.

2023. április 23. - sunthatneversets

foo-fighters-1.jpgHeti dalmegosztásunkban a tragédia feldolgozása, dühkitörés gitárokra, amerikai rádiós rock, hazai jóság és az Ufók. /Fotó: Foo Fighters, Danny Clinch/

FOO FIGHTERS - Rescued

 

Sok keserűség után, idén jó dolgok is jutnak a Foo Fighters rajongóknak. Taylor Hawkins dobos halála után ugyan viszonylag hamar kiderült, hogy a gépezet nem fog megállni, de arra talán kevesen számítottak, hogy  ennyire felpörögnek a dolgok a zenekar körül. Június 2-án érkezik ugyanis az a zenekar új albuma, melynek címe But Here We Are lesz. Pluszbónusznak egy dal is érkezett róla Rescued címmel. Az albumon 10 dal kap majd helyet, melyek címei alább megtalálhatóak. A csapat új dobosának nevét egyelőre viszont még nem jelentette be a zenekar.


PETOFI - Komorebi

A melodic-hardcore-ban utazó nyíregyházi PETOFI új hangzóanyaggal jelentkezett április 19-én. Az új EP-n található dalok hangzásvilágban a korábbi stílust követik, azonban énekben új vizekre merészkednek és már a 2019-es Rossz döntések naplója című lemezen található dallamos vokállal való kísérletezés nagyobb arányban mutatkozik meg. Ez érhető tetten a klipes Komorebi című dalban. 


EXTREME - #Rebel

Nem is egy, hanem rögtön két dallal újított a friss nagylemezre készülő Extreme. A június 9-én landoló Sixről a Banshee és a #Rebel került ki a nagyközönség számára, ráadásul mind a kettőhöz videót is mellékeltek az urak. Mi ezek közül az utóbbit mutatjuk meg itt most. Itt kérem Ufók zenélnek!


STAIND - Lowest In Me

gy ideje tudható, hogy elkészült a Staind új nagylemeze. A csapat erről pár napja már promóz egy új dalt Lowest In Me címmel, amely ma napvilágot is látott. Mondhatnánk, hogy tipikus, húzós amerikai rádiós rock, de hazudnánk, ha mást vártunk volna.


BETTER LOVERS - 30 Under 13

Friss dal jött a tavaly széthullott Every Time I Die és a korábban feloszlott The Dillinger Escape Plan tagokból álló Better Loverstől. A Buckley-Micciche-Williams-Holyoak négyes mellett Greg Puciatót a soraiban tudó csapat a 30 Under 13-nel mutatta meg, mit tud, az irány - legalábbis egy dal után - lényegében a két nevezett csapat keresztmetszete lesz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4218107664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum