RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol28.

2023. július 16. - sunthatneversets

mutoid-man-2023.jpgA héten megalomán progresszivitás, mainstream rock, repkedő pofonok a durvábbikból és mutáns emberek. /Fotó: Mutoid Man, Jason Zucco/

DYING FETUS - Feast of Ashes

Szeptember 8-án jön a Dying Fetus kilencedik nagylemeze és... Nem, nem fognak egy pillanatra sem kegyelmezni rajta. A death metal nagyágyú az abszolút családbarát Make Them Beg For Death címet adta a korongnak, erről pedig a hasonlóan kedves Feast Of Ashes mutatta meg magát.


TESSERACT - War Of Being

Bemutatta a soron következő nagylemezének, a szeptember 15-én megjelenő War Of Beingnek a címadó dalát a Tesseract. A djent vonalról indult progmetal csapat a tizenegy perces tételhez egy videót is mellékelt, ezt az alábbiakban lelitek. További jó hír, hogy február 4-én jó eséllyel élőben is felcsendül majd a dal, ugyanis aznap Budapesten lép majd fel a Tesseract, a bemelegítést az Unprocessed és a The Callous Daoboys vállalta magára. 


STAIND - Cycle Of Hurting

Szállítgatja a szeptember 15-re beígért új lemezének, a Confessions Of The Fallennek az előzeteseit a Staind. A nagylemezzel tizenkét éve nem jelentkezett, a nu metal korszakban nagyot ment veteránok a Cycle Of Hurtinggel bizonyítják a nagylemez rátermettségét.


THY ART IS MURDER - Keres

Lőjük el a poént? Oké. Aki Keres, az talál! Nos, hogy már ez is megvan, itt a Thy Art Is Murder új dala, a Keres, amit a legújabb nagylemezükre, a szeptember 15-én megjelenő Godlike-ra pakolnak majd fel. A nótához egy igen frankó sztoris videó is jár, tessék lecsekkolni! 


MUTOID MAN - Demons 

Ahogy korábban írtuk, július 28-án érkezik a Stephen Brodsky (Cave In), Ben Koller (Converge) és a tavalyelőtt beszállt Jeff Matz (High On Fire) alkotta Mutoid Man friss anyaga, a Mutants. Az igen komoly borítóval ellátott lemezt két jópofa klippel, a Call Of The Voiddal és a Siren Songgal már felvezette a csapat. Most csak simán itt itt egy új dal Demons címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr418166616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum