RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol20.

2023. május 21. - sunthatneversets

kepernyokep_2023-05-19_121735.pngHeti dalmegosztásunkban minőségi melodic death, méltó megemlékezés, punkrock- és retro revival és mutáns emberek. /Fotó: The Halo Effect/

FOO FIGHTERS - Under You

Mint az már egy ideje ismert, június 2-án érkezik a Foo Fighters új albuma, melynek címe But Here We Are lesz. Pluszbónusznak korábban dal is érkezett róla Rescued címmel. Most itt egy újabb, a múltkornál jóval lendületesebb tétel, az Under You, melyhez egy dalszöveges videó is jár. Az albumon 10 dal kap majd helyet, viszont a csapat új dobosának nevét még mindig nem tudjuk.


MUTOID MAN - Call Of The Void

Na, kérem szépen! Nyáron, egész pontosan július 28-án érkezik a Stephen Brodsky (Cave In), Ben Koller (Converge) és a tavalyelőtt beszállt Jeff Matz (High On Fire) alkotta Mutoid Man friss anyaga, a Mutants. Az igen komoly borítóval ellátott lemezt a jópofa klippel megtoldott Call Of The Voiddal vezetik fel, ezt az alábbiakban találjátok meg. Jó lesz ez, nemdebár? 


THE HALO EFFECT - Path Of Fierce Resistance

Bemutatta a "legújabb" dalát a The Halo Effect. A bemutatkozó nagylemezével igen nagyot robbantott, Budapesten is hatalmasat tarolt, csupa ex-In Flames tagból álló dallamos death metal brigád a Path Of Fierce Resistance-t érezte méltónak a figyelemfelkeltésre és hát... Bátran mondhatjuk, hogy a lendület még mindig kitart! A dal amúgy még az előző lemezre készült, de annak japán kiadásán szerepelt csak bónuszban.


KOYO - You're On The List (Minus One)

Van abban valami, hogy a nagy vízen túl valamiféle hardcore, punkrock revival zajlik. Jó példa erre a Long Island-i Koyo, akiknek szeptemberben érkezik majd a debütáló albuma a Pure Noise-nál. Dalt is tudunk róla mutatni You're On The List (Minus One) címmel.


GRETA VAN FLEET - Sacred The Threat

A napokban elkényezteti a rajongóit a Greta Van Fleet, a Meeting The Master koncertfelvétele után egy friss dallal, a Sacred The Threaddel kedveskedtek a rajongóknak. A nóta a csapat következő albumán, a július 21-én érkező Starcatcheren lesz rajta.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2418127480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum