RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol9.

2023. március 05. - sunthatneversets

extreme_promo_earmusic_0301-23_bw.jpgA héten csajfrontos punk, földöntúli gitárszóló, súlyos riffek, az A-liga és középkori fantasy doom metal. De tényleg! /Fotó: Extreme/

SCOWL - Shot Down

A Scowl már a múltkor, a Psychic Dance Routine című EP friss előzetesében, az Opening Nightban is nagyot ment, de úgy látszik a punkos lendület tovább is kitart, hiszen új dalukban is odacsapnak. A dal címe Shot Down. Lendületes dalhoz pedig lendületes videó is jár. Mindez megnézhető fentebb.


EXTREME - Rise

Tizenöt évvel a Saudades De Rock után végre új nagylemezzel jelentkezik az Extreme. A veterán kvartett ezt egy igazán finom, mondhatni fiatalosan lendületes klipes dal, a Rise társaságában jelentette be (hát, mi az a szóló?!), ezt az alábbiakban láthatjátok, hallhatjátok. A teljes album, a Six június 9-én fog megjelenni. 


METALLICA - If Darkness Had a Son

A Lux Æterna és a Screaming Suicide után sem áll meg az élet a Metallica körül, az április 14-én megjelenő 72 Seasons az If Darkness Had A Son képében már a harmadik előzetesét termeli ki. 


BORN THROUGH FIRE - The Reckoning

Born Through Fire néven hozott össze új projektet Tim Lambesis (As I Lay Dying) és Joey Alarcon (Wolves At The Gates). A csapat debütlemez kiadására a Seek & Strike kiadóhoz szerződött. Az album Purify And Refine címmel érkezik áprillis 7-én. Erről mutatunk alább egy dalt The Reckoning címmel. 


CASTLE RAT - Dagger Dragger

Hallottatok már középkori fantasy doom metal? Nem? Most fogtok! Saját definíciójuk szerint ugyanis ebben utazik a Castle Rat

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3918063040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum