RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol43.

2023. október 29. - sunthatneversets

till-lindemann.jpeg

Heti dalmegosztásunkban brutál brigádok, nu metal utánérzés, punkrock legenda, és egy polgárpukkasztó zseni. /Fotó: Till Lindemann/

SKELETAL REMAINS - Void Of Despair

Március 8-án új nagylemezzel jelentkezik a Skeletal Remains. A death metal gőzhenger a Fragments Of The Ageless címet adta az anyagnak, melynek a további részleteit majd a későbbiekben hozzák majd le. További jó hír, hogy a bejelentés mellé jött egy friss dal is, a Void Of Despair.


TILL LINDEMANN - Sport Frei

Így, hogy közeledik Till Lindemann új albumának megjelenése (már a nyakunkon liheg november 17), az öreg úgy gondolta, bemutat egy újabb dalt a Zunge címre keresztelt anyagról. A friss kiszemelt a Sport Frei című dal lett, amit ki nem találnátok, a sportéletről elhivatottságról írt az énekes. A klip ezúttal kevésbé humoros és fanyar, mint szokott, viszont ugyanúgy minőségi, mint mindig.


JOB FOR A COWBOY - The Forever Rot

Közel tíz év kihagyás után fog megjelenni a Job For A Cowboy új nagylemeze, a Moon Healer. Az eredetileg a nyers deathcore vonalról indult, aztán időközben egyre összetettebb muzsikát összerakó brutál-brigád február 23-tól teszi majd elérhetővé a teljes anyagot, amiről második ízelítőnek a The Forever Rot került ki róla. 


GREEN DAY - The American Dream Is Killng Me

Green Day új videóval és dallal jelentkezett. Az The American Dream Is Killing Me a hétvégén debütált, egy titkos vegasi bulin, így már hallhattuk az élő verzióját a dalnak. Ellenben most klip is érkezett mellé, amit a cikk további részében meg is találtok. Mikre nem képesek ezek az öreg punkok.... És persze jön az új album is, aminek a címe nem más lesz, mint Saviors és 2024. január 19-én jelenik meg. 


ISLANDER - Witch

Az Islander ügyesen ellensúlyos a post hardcore a nu metal és a metalcore határmezsgyéjén. Új daluk Witch címmel jelent meg és fentebb le is csekkolható. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6118244939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum