RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol4.

2024. január 28. - sunthatneversets

nintchdbpict000874517698.jpgA héten rocksztárok szólóban, aljasul karmoló death metal, sötét synthwave és tufa metalcore, sztárvendéggel. /Fotó: Bruce Dickinson/

BRUCE DICKINSON - Rain On The Graves

Bruce Dickinson még tavaly jelentette be új szólóalbumának érkezését. A  Roy Z-vel készített The Mandrake Project című album március 1-jén jelenik majd meg, rajta 10 tétellel, melyről az Afterglow Of Ragnarok lett az első hivatalosan is bemutatott tétel. A második dalra egészen mostanáig kellett várni, de egy videóklippel körítve itt a Rain On The Graves című dal. Aki még nem tudná annak mondjuk, hogy az énekes június 1-jén az új albummal Budapesten is koncertezik majd.


ALPHA WOLF - Sucks 2 Suck feat. Ice-T

Kiadta a legújabb dalát az Alpha Wolf. Az ausztrál metalcore brigád az iskolai zaklatás témáját kicsit megforgató Sucks 2 Suck-ba egy igazi legendát hívott meg vendégszerepelni, aki nem más, mint Ice-T, egyenesen a Body Countból. Íme a nyakfájdító lendülettel megáldott koprodukció!


MICK MARS - Undone

Javában készül az első szólólemezére Mick Mars. A Mötley Crüe-ből távozott gitáros, aki az anyazenekarával azóta is oda-vissza pereskedik, február 23-án adja majd ki a The Other Side Of Mars című anyagot, amiről egy újabb bika szám mutatta meg magát, ez az Undone. Ez, valamint az előzőleg bemutatott két nóta az alábbi. 


GosT - Widow Song

Sötétebb synthwave-et bírod? Akkor a GosT (nem Ghost) a te zenéd lehet. A formáció új album már a Metal Blade égisze alatt lát napvilágot. Itt van róla egy új dal, Widow Song címmel.


SKELETAL REMAINS - To Conquer the Devout

Egy újabb dallal jelentkezett a Skeletal Remains. A death metal gőzhenger a számot a soron következő nagylemezükről a Fragments of the Ageless-ről villantotta meg, ami nőnapi kedvességként, március 8-án landol majd a polcokon és platformokon. A To Conquer the Devout és annak minden aljas, mocskos témája csekkolható le a hozzá készített videó társaságában. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr418311563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum