RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol1.

2024. január 07. - sunthatneversets

bringmethehorizon2024.jpgHát elindult 2024 is, elindult hát ezévi Adj egy ötöst! sorozatunk is, melynek első részében minden is van. /Fotó: Bring Me The Horizon/

GREEN DAY - One Eye Bastard

Két hét és itt a Green Day új lemeze, a Saviors, ami egy egész jó anyagnak ígérkezik a már kiadott számok alapján. A punkveteránok most a szintén ízes One Eyed Bastardot adták ki a kezük közül, ehhez pedig egy egyszerűbb videó is jár.


BRING ME THE HORIZON - Kool-Aid

Kiadta az új dalát az immár Jordan Fish nélkül dolgozó Bring Me The Horizon. A tavalyra ígért, most elvileg nyáron már megjelenő új EP, a Post Human: NeX GEn ezen szokásosan sodró dala a Kool-Aid címet kapta.


YOUR LAST STEPS - Láttam, ahogy elpusztul

Láttam, ahogy elpusztul címmel megjelent a nagykanizsai Your Last Steps legújabb dala.  Ugyan még egy éve sincs,  hogy a csapat kiadta Lánc című nagylemezét, de ez már  második a single a következő, „Én, a teremtő” címre keresztelt album előfutáraként, ami előreláthatólag 2024 második felében jelenik majd meg.


VITRIOL - Shame And Its Afterbirth

A portlandi extreme metal alakulat a Vitriol ebben hónapban dobja ki második albumát Suffer & Become címmel. Erről itt egy új dal playthrough videóval. 


CORPSE PILE - 

A Corpse Pile tökéletes választás lehet azoknak, akik egyformán szeretik a Sanguisugaboggot és a Hatebreedet. A csapat új Ep-je Hardgore Deathmetal címmel jelenik majd meg. Ezzel mindent el is mondtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7818296333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum