RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol5.

2024. február 04. - sunthatneversets

the-halo-effect_2.jpgHeti dalmegosztásunkban ördögi rakenroll zenék, melodic- és kísérleti death metal, valamint némi progresszív metalcore. /Fotó: The Halo Effect/

JOB FOR A COWBOY - Beyond The Chemical Doorway

Tíz éves hallgatását töri meg a Job For A Cowboy ugyanis február 23-án Moon Healer címmel új anyagot jelentettnek meg a kísérleti death metal úttörői. Az új anyag a Metal Blade égisze alatt fog megjelenni, de a megjelenésig azért már csepegtet némi kóstolót a zenekar. Itt van egy friss klip, amit a Beyond The Chemical Doorway című dalukhoz készítettek. Ez már a harmadik dal a nyolc közül, amit a zenekar megmutatott a hamarosan érkező friss lemezről. 


ERRA - Cure

Friss számot villantott az Erra, mégpedig az április 5-re ígért új nagylemezük, a Cure címadóját. A nóta már a második bemutatott nóta az anyagról, az első a még tavaly kiadott Pale Iris volt.


THE HALO EFFECT - Become Surrender

Become Surrender címmel új dalt adott ki a márciusban Budapestre látogató The Halo Effect. A dal még a debütlemez munkálatai közben született, és a koncerteken is rendszeresen előkerül. Az említett budapesti koncertről részletek ITT.


MIDNIGHT - F.O.A.L

Hellish Expectations címmel érkezik a Midnight új lemeze tavasz elején, egészen pontosan március 8-án. Az első single, a F.O.A.L. (azaz Fuck Off And Die) máris meghallgatható fentebb egy plusz kattintás után. 


VOLCANDRA - Fouled Sanctity

Folytatja a tekerős a blackened death n' rollkodást a Volcandra. A csapat most új dallal jelentkezett, amely a kentucky-i metalosok március 1-jén érkező új albumán kap majd helyet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8618317273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum