RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol36.

2023. szeptember 10. - sunthatneversets

till-lindemann-0908.jpgHeti dalmegosztásunkban okkult doom, rocklegendák, energiabomba, feltámasztott indusztriál hős, és Mr. Morbid. /Fotó: Till Lindemann/

GREEN LUNG - Maxine (Witch Queen)

Ahogy azt már korábban írtuk, a Nuclear Blasthoz szerződött Green Lung november 3-án jelenteti meg új lemezét, melynek címe This Heathen Land. Sőt, alcíme is van: A Journey into Occult Albion. A folkos doomban utazó brit brigád már a második dalt mutatja meg a lemezről. Fentebb a Maxine (Witch Queen) című tétel.


CAPRA - Human Commodity (feat. Candace Puopolo)

A Metal Blade gondozásában október 6-án Errors címmel érkezik az elég combos hardcore-ban utazó, női vokálos Capra új albuma. Erről most egy klippel kísért új dalt mutattak, melyek érdekessége, hogy abban Walls Of Jericho énekesnője Candace Puopolo is feltűnik vendégként. Tiszta energiabomba az egész. 


THE ROLLING STONES - Angry

aaaa


STATIC-X - Stay Alive

November 3-án fog megjelenni a Static-X új nagylemeze, a Project Regeneration: Vol 2, melyre mint az első részre, ugyanúgy a 2014-ben elhunyt énekes-gitáros, Wayne Static megmaradt témáit öntötték végleges formába. A csomagról a Stay Alive című dalt mutatták most meg, melynek klipjébe maga Static is bekerült. Az ő részeit a 2011-es Assasins of Youth videóból emelték át.  


TILL LINDEMANN - Zunge

Nem véletlen tehát Till Lindemann őszi Európa turnéja. Zunge címmel november 3-án jelenteti meg következő szólóalbumát az énekes. A címadó szerzeményéhez Anna Kott rendezésben kijött egy meglehetősen korhatáros  videóklip is, ami alább megnézhető. A videó még 2021-ben készült. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr318210185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum