RockStation

RockNuggets Vol149. / Plata o Plomo - Plata o Plomo (2024)

Koszos stoner-sludge

2024. február 13. - KoaX

a1712559362_10.jpg

Hallgassunk meg egy történetet egy legendás kartel, legendás vezéréről! Pablo Escobar neve sokaknak ismerősen csenghet, hiszen annyi film, könyv feldolgozta már a drogbáró történetét. Most azonban négy srác meséli el, hogy árasztotta el a világot kábítószerrel az öreg Pablo. Honnan is származhat a négy srác, ha nem Lengyelországból, tök logikus! Itt van a Plata o Plomo bemutatkozó anyaga!

A négy srác Łódź település egyik koszos pincéjéből teríti a koszos stoner-sludge jellegű muzsikát. Van benne egy jó adag Belzebong íz, de hát lényegében testvérzenekar… Az első dal alatt csak rádiós bejátszásokat hallhatunk, így meg aztán pláne gondolhatja az ember, hogy az instrumentális muzsika fogja várni.  Ellenben az ötödik perc huszadik másodperce után megtörik ez a vonal. Olyan hörgést kapunk az arcunkba, hogy aki addig csak dülöngél a karosszékben, menten eldobja ami a kezében van. Előjön egy masszív adag Eyehategod hangulat, tempós riffek kíséretében. A srácok nem riadnak vissza attól, hogy megtörjék az ütemet és lelassítsák a lendületet, ami amúgy marha jó hangzik! Az év eddigi legjobb anyagáról beszélünk, legalábbis hozzám ez áll a legközelebb! Remekül szól az anyag, ahhoz képest meg pláne, hogy az első szerzeménye az uraknak. Pontosan ötvözik azt, amit az adott stílusokban imádok. Így egyértelmű, hogy megy a like a Facebookon és várjuk, hogy a közelünkben játszanak!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1318322079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum