RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol15.

2024. április 14. - sunthatneversets

hof2023.jpgHeti dalmegosztásunkban most nagypályások és feltörekvők. Mindegyikben közös, hogy van bennük súly. /Fotó: High On Fire, James Rexroad/

HIGH ON FIRE - Cometh The Storm

Április 19-én jelenik meg a Cometh The Storm, a High On Fire friss nagylemeze. A lemezről, amit mi már előzetesben meg tudtunk hallgatni és ITT el is olvashatjátok, milyen lett, most a címadó dal videója vándorolt ki, amit már mutatunk is! Külön érdekesség, hogy a dal videóját Phil Mucci rendezte, aki utoljára 2016-ban a Metallica Spit Out The Bone című dalához készített videót, pedig előtte egy rakat előadóval dolgozott együtt különleges videókon. Vele 2015-ben interjúztunk, ezt ITT olvasatjátok.


KERRY KING - Residue

Hogy a Slayer pár koncertre történő újjáalakulása mennyire homályosítja el Kerry King szólóalbumát még nem tudjuk, mindenesetre most befutott róla a második előzetes, amihez egy videót is röffentettek. Mint ismert a volt Slayer gitáros első albuma From Hell I Rise címmel május 17-én jelenik meg. A legendás thrashert Mark Osegueda énekes (Death Angel) a volt Slayer dobos Paul Bostaph, a volt Hellyeah basszer Kyle Sanders, és az ex-Machine Head és ex-Vio-lence gitáros Phil Demmel kíséri majd. 


ARCHITECTS - Curse

Friss számot adott a rajongóinak, meg úgy általában a nagyvilágnak az Architects. A nagyágyúk a dal producerelésére a Bring Me The Horizonból nemrég távozott Jordan Fish-t kérték fel, az eredmény, azaz a Curse címet kapott tétel pedig egy igazi ütős metalcore sláger. Hallgassuk csak meg!


BLACK TUSK  - Breath Of Life

Már csak két hét és megjelenik a Black Tusk új nagylemeze, a The Way Forward, aztán lesz itt nemulass! A zenekar azért biztos ami biztos, kiadott még egy dalt a korongról, ez a Breath of Life, amihez értelemszerűen egy videó is jár mellékletként. A nóta és a klip az alábbi, az album pontos megjelenési ideje: április 26.


TERMINAL NATION - Merchants Of Bloodshed

Két torokból érkezik a csapás a Terminal Nation friss dalában, a Merchants Of Bloodshed-ben. A nótában nem kisebb név teszi tiszteletét, mint Jesse Leach a Killswitch Engage-ből, de a teljes lemezen, az Echoes Of The Devil’s Den-en ott figyelnek majd még az Integrity és a Nails egyes tagjai is. Jöhet a hol zúzós, hol döngölős tasli? 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6418378175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum