RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol11.

2024. március 17. - sunthatneversets

286059351_444343561027818_2864399386016736126_n.jpgHeti dalmegosztásunkban hazai jóság, legendás rocksztárok és három akkora pofon, hogy a fal adja a másikat. /Fotó: Terminal Nation/

NEST OF PLAGUES - Suffer Together

A Suffer Together a Nest of Plagues harmadik konceptalbumának első előfutára, amely a társas magány témakörét dolgozza fel, a hozzá készült videoklipben pedig ez a mondanivaló egy csillogó köntösben jelenik meg - hiába van egy kád pénzed és hiába folyik a pezsgő a partibuszban, ha a magány felzabál legbelül. A szeptember elején megjelenő Hellsolation egy személyes és őszinte történetet mesél el arról, hogy a zenekar hogyan kezelte az elszigeteltség érzését és hogyan küzdött meg mentális problémákkal az elmúlt évek során. 


BON JOVI - Legendary

Forever címmel június 7-én érkezik a legújabb Bon Jovi anyag. Úgy néz ki, hogy sokat fogunk az évben beszélni a zenekarról, hiszen hamarosan itt van a dokusorozat is. Azonban most meg tudjuk hallgatni a Legendary című dalt, amihez videó is készült!


SIX FEET UNDER - Know-Nothing Ingrate

A napokban leszállított borító és dallista mellé végre kidobta az első kislemezdalát a Six Feet Under. A Chris Barnes - Jack Owen tengely köré épülő zenekar a Killing For Revenge című anyagról a nyitószámot, a Know-Nothing Ingrate című kedvességet szállította le, ami a fentiekben látható, hallható.


GATECREEPER - The Black Curtain

Most már biztos, hogy jön a Gatecreeper új lemeze, mégpedig Dark Superstition címmel május 17-én a Nuclear Blast gondozásában. erről itt a második single The Black Curtain címmel.


TERMINAL NATION - Written by the Victor (feat. Todd Jones of Nails)

A végére valami igazán brutálisat hagytunk. Május 3-án érkezik a Terminal Nation új nagylemeze Echoes of the Devil's Den címmel. erről itt egy nehézsúlyú tétel, melyben a Nails tagja Todd Jones is vendégszerepel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2518354825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum