RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol6.

2024. február 11. - sunthatneversets

426149532_18416057686043904_8123394045301283999_n.jpgA héten visszatérő thrash metal legenda, acsarkodós malacvisítás, deathgrind, folkos black metal, és ikonikus alterkodás. /Fotó: Kerry King, Andrew Stuart/

BRAT - Hesitation Wound

Március idusára lőtte be a bemutatkozó nagylemezének, a Social Grace-nek a megjelenését a Brat. A death grind / hardcore keveréket csapató zenekar arconcsapásul a Hesitation Wound című tételt kínálta fel, amihez egy jó értelemben nem normális videót készítettek.


BORKNAGAR - Moon

Újabb zseni számot mutatott a február 23-án megjelenő albumáról, a Fall-ról a Borknagar. Az északi mesterek a Moon címre keresztelt, a szokásosnál is magasabb színvonalat hozó dalhoz egy remekbe szabott videót is készítettek, semmiképp se hagyjátok ki!


MELVINS - Working The Ditch

Öt dal, harminckilenc perc. Erre érdemes számolnia annak, aki belefog az április 19-én megjelenő Melvins lemez majdani meghallgatásába. Buzz Osborne-ék a stúdióban összerakott, előzetes demókkal nem rendelkezett anyagról első ízelítőként a Working The Ditch című számukat hajintották be a közösbe.


Kerry King - Idle Hands

A hét egyértelműen Kerry Kingről és újonnan beröffentett szólózenekarról szól. Mint ismert a volt Slayer gitáros első albuma From Hell I Rise címmel május 17-én jelenik meg. A legendás thrashert Mark Osegueda énekes (Death Angel) a volt Slayer dobos Paul Bostaph, a volt Hellyeah basszer Kyle Sanders, és az ex-Machine Head és Vio-lence gitáros Phil Demmel kíséri majd. Mutattak új dalt Idle Hands címmel. A Josh Wilbur producerrel készített albumon egyébként 13 dal szerepel majd.


BENIGHTED - Scars

Bejelentette az új nagylemezének, az Ekbomnak az érkezését a Benighted. A brutal death - grindcore vonalon egyensúlyozó birgád a lemezre egy összefüggő történetszálat rakott össze, ami egy pszichológiai horror sztori a téveszmés parazitózisról. Ez az az eset, amikor folyamatosan az a képzeted van, hogy mindenféle bogarak és ízeltlábúak mászkálnak a bőröd alatt. Könnyű téma, mi? A korong első ízelítője a Scars, amihez a témához illően húzós videó érkezett.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3618321855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum