RockStation

RockNuggets Vol159. / Anti-Object Task Force - OKO (2024)

2024. április 15. - KoaX

a2234507265_10.jpg

Oroszországról az elmúlt pár évben nem sok jót hallunk. Ettől függetlenül most hoztunk nektek egy orosz zenekart, akik valami varázslatosat alkotnak. Itt van az Anti-Object Task Force  bemutatkozó OKO EP-je.

Az öt tagot magába foglaló formáció, három dalt adott ki, amik a psychedelic rock rajongóinak igazi csemege lesz! Alina hangja úgy babonáz meg, mintha a Fraly-t hallgatnál, de mégsem a boszorkányos vonalat viszi, hanem valami egészen mást. Én elsőre azt hittem, hogy magyarul énekel, csak nem értem, hogy mit, de ez köszönhető, szerintem ennek a folkossabb ének megközelítésnek. A három dal remekül szól, tele van élettel, hallod az apróbb hibákat, de ettől lélegzik igazán a lemez. Tele van szórva megszokott psy synth témákkal, de ezeket én egyszerűen imádni tudom csak. A dalok kellőképpen húznak magukkal, adnak egy olyan hangulatot, ami után azt tudom mondani, hogy ebből kell még! Azonban csak három számunk van, de talán a közeljövőben többet is megkaphatunk. Hunyjátok le a szemeteket és csak élvezzétek a zenét!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2018377671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum