RockStation

Power of the Beast - új dal és videó a Beast In Black-től

2024. június 28. - moravsky_vrabec

bib_2024.jpg

A finn-görög-magyar Beast In Black önálló kislemezzel jelentkezett, amihez látványos videó is készült. A Power of the Beast még a szokottnál is több elektronikával gazdagítja a csapat dallamos power metalját.

A dal szerzője, Anton Kabanen gitáros szerint a Power of the Beast egy energikus dal, megállíthatatlanul sodró ütemekkel, szinti-riffekkel és pozitív üzenettel azok számára, akik egy kis biztatásra, bátorításra vágynak. Ami a zenei részt illeti, erősen érződik a Super Eurobeat hatása - bármit is jelentsen mindez. A dalhoz egy akciódús, de a humort sem nélkülöző klip tartozik, amelyben a zenekar valami mulatóban játszik elég lagymatag közönség előtt, majd egyszer csak megjelennek a rosszfiúk. De többet nem is mondunk, inkább nézzétek meg a cikk alján. Új nagylemezt egyelőre nem jelentettek be, de tekintve, hogy a legutóbbi már lassan három éves, talán nem tévedünk akkorát, ha ezt az új dalt már a friss album előhírnökeként tekintjük. Nektek bejön a szintimetál?  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4318436673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum