RockStation

Közeledik a Hammerfall lemez megjelenése, itt a harmadik előzetes dal

2024. július 06. - moravsky_vrabec

hammerfall2024_3.jpg

Bő egy hónap múlva, augusztus 9-én jelenik meg a svéd power metal veteránok legújabb nagylemeze. Az Avenge the Fallen már a tizenharmadik albumuk lesz.

A zenekar és a kiadó gazdag kóstolómenüvel készíti fel a közönséget a lemez érkezésére, a héten kiadott Freedom már a harmadik előzetes kislemez. Joacim Cans énekes elmondása alapján a Hammerfall olyan csapat, amelyik mindig új kihívásokat keres, és nem csak azért ad ki albumokat, hogy legyen apropó a turnézásra. 

Ha már szóba került, a svédek a Powerwolf vendégeként turnéznak az ősszel, ennek keretében október 22-én látogatnak el Budapestre, az MVM Dome-ba. A koncertről ERRE olvashatsz bővebben, a friss dalt pedig már mutatjuk is, a másik két eddig megjelentetett testvére, a Hail to the King és a The End Justifies társaságában. 

  

(A képet a Hammerfall Facebook oldalán találtuk.) 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4118441483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum