RockStation

Rock STATION TOP 15 hazai album - 2008 legjobbjai

2009. február 06. - sunthatneversets

Ha csak a véletlen felénk nem fúj valami tavalyi lemezt, akkor idén már tényleg csak 2009-ben kiadott hazai lemezekről írunk, bár sohasenem lehet tudni. Minden esetre, ha jön valami tavalyi lemez az a mi listánkból már biztosan kimaradt.

Azoktól a zenekaroktól előre elnézést kérünk, akik azért maradtak le a listáról, mert bizony nem állt módunkban meghallgatni a lemezüket.  Katt és máris prezentáljuk a listát! Szerettünk volna sok videót is mellé tenni, de - ismert okokból  - a hazai pályán ez valahogy nehézkesebb téma:  mindjárt az első helyezettnél azzal kellett szembesülnünk, hogy nincs videó az új lemezről és a többieknél sem találtunk olyat, amit már egyszer ne mutattunk volna be... A lista linkjei mögött most is az adott albumról írt kritikánkat találjátok. 

Bitang erős volt a 2008-as hazai mezőny. Annyi jó lemez született, hogy nem győztük kapkodni a fejünket. Végül aztán a pálmát a Wackor Uncommon Ground című lemeze vitte el. Szorosan mögötte a Dalriada, a Cadaveres a Superbutt és az év legjobb hazai debütjét elkövető Saint Petrol végzett. Az utánuk következők is több, mint korrekt munkákat raktak le az asztalra.

Íme tehát a hazai mezőny Top15-je:

   1. Wackor – Uncommon Ground
   2. Dalriada – Szelek
   3. Cadaveres – Evilution
   4. Superbutt – You And Your Revolution
   5. Saint Petrol – Greatest Tits
   6. Mátyás Attila – Mélyen
   7. Flop – Torso
   8. Locust On The Saddle – The Alphamantis
   9. Black-Out – A Szív Diktál
  10. Casketgarden – Incompleteness In Absence
  11. Insane – Our Island Our Empire
  12. Korog – Mumus
  13. Road – Aranylemez
  14. Depresszió - Egyensúly
  15. Mafia – Aki Mindent Lát

 

Dalriada  :  Hazatérés

 
 
Cadaveres : Infest Your Mind
 
 
 
Superbutt : Gone Far
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr84925491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum