RockStation

Rammstein – Liebe Ist Für Alle Da a neten

2009. július 21. - sunthatneversets

Én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet az, hogy kiszivárog egy felvétel egy készülő lemezről. Ki szivárogtatja ki? Mert ha már a cd gyártása folyamatban van, azt el tudom képzelni, hogy egy lelkes ott dolgozó zsebre vág egy darabot aztán felpakolja a netre, de itt nem tudom mi az eljárás. Igazából azonban mindegy is, mert a Rammstein rajongók örülnek, hogy napok óta kering a neten az új lemez Liebe Ist Für Alle Da című dala. A menedzsment nem erősítette meg a dal valódiságát, de egyértelműen Rammstein nóta, az tuti. Mindenesetre a youtube-ról már leszedték, mielőtt per lenne a dologból.

Az új dal egy háromszámos kód megadásával itt meghallgatható: Rammstein - Liebe Ist Für Alle Da letöltés (download)

 

UPDATE 2009.10.16.:

Megjelent az album! Rock STATION kritika: Zwei Patronen : Rammstein - Liebe Ist Für Alle Da.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr771257871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gegger 2009.09.12. 11:16:57

miért szar a letöltésre mutató link?

SAABI · http://rockstation.blog.hu 2009.09.12. 15:12:27

Üdv Gegger,

a link maga nem szar szerintem. Meg kell adni egy kódot, utána lehet nyomni a Download gombot - bár most épp nem működik a letöltés valami miatt.
Amúgy azon sem csodálkoznék, ha közben leszedették volna arról a szerverről. A YouTube-on sem lehet megtalálni mostanság...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum