RockStation

Rammstein – 2010. március 16-án a SportArénában

2009. október 18. - sunthatneversets

Nem hiába reklamáltam az új lemez (Zwei Patronen : Rammstein - Liebe Ist Für Alle Da) kapcsán, hogy a német brigád sajnos mifelénk nem jön koncertezni, mert még aznap jött a hír, hogy 2010. március 16-án fellépnek a Papp László Budapest Sportarénában.

A zenekar mostanra - és ebben az évben különösen – mindent elért, amit rock együttes elérhet. Koncertjeikre órák alatt elfogynak a jegyek. A Rammstein 2010-ben folytatja novemberben induló turnéját, és garantálják, hogy a koncertek semmiben sem térnek el majd a 2009-ben látottaktól; nagy show, pirotechnikával, elképesztő látvánnyal és minden egyébbel, amitől egy Rammstein buli a hab a rockzene tortáján. Jegyek 2009. október 22-től kaphatók a Ticket Express és az Eventim országos hálózatában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr921457258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum